maandag 6 mei 2013

Fotografie in de vakantie

Het was een prachtige maand voor fotografie! We (Arne, Maarten en ik) hadden weer veel vogels kunnen observeren. Het was ook heerlijk weer die elke keer als ik in de natuur was ook erbij was. Alles werkte mee dus we konden prachtige foto's maken. Ik ben met mijn broertje Maarten rondje achterdijk gefietst waar altijd veel grutto's zitten, ze waren nog wat schuw maar na een tijdje stil zijn kwamen ze toch wat dichterbij. Ook was de Groene Specht nog mooi te zien die op ons bouwland voor mij ging zitten.
 Ook zijn we ( Arne, Johan en Ik) op Vrijdag avond naar de Ransuilen geweest. De Ransuil bleef een hele tijd lang in de boom zitten, maar toen de andere Ransuil kwam gingen ze jagen. Het was toen al te donker om een foto te maken.


  Het is een heel verhaal maar we zijn ook nog via de Lappenheide langs de Steenuilen naar de Gekraagde Roodstaart geweest. het was prachtig want die liet zich ook al goed zien. Ook laat ik nog 2 foto's zien van de Zwartkop van al een tijdje geleden.


Het was een prachtmaand met veel mooie vogelsoorten!

Groet,

Pieter Roest

1 opmerking:

  1. Pieter hier mag je trots op zijn,ik zou niet weten welke ik nou mooier als de andere zou vinden het is een heerlijke serie geworden met een gouden omlijsting.

    BeantwoordenVerwijderen